Ikke Discount midlertidig stilling Interview

Hvis du tror, det er bare et interview til en temp job–no big deal, det er hvor du er fejl. Nogle vidunderlige muligheder, har netværk slægtskaber og karriere resulteret fra midlertidige stillinger.
Midlertidige opgaver i dag køre farveskala fra receptionist til administrerende direktør og videre. Og da et agentur er normalt den første kontakt med virksomheden, meget af marketing og forhandlingerne har været gjort for dig.
Og hvis du tror ‘men interviewet er konfigureret, og alle jeg har at gøre er show op,’ du er galt igen. Sindet sæt du bringer til at samtale vil gøre en stor forskel, om du får jobbet.
De fleste arbejdsgivere gerne gennemføre interviews til midlertidige stillinger, selv om de er dømt kun for et par uger eller måneders tjeneste. De er især bekymrede over folk i højere ansvarsposter. Arbejdsgiveren er interesseret i at vælge kvalitet mennesker kan blive betroet med firmaoplysninger, viden og hemmeligheder.
Trin til at forberede din samtale
–Trin #1 – gør din forskning.
Mange virksomheder har hjemmesider hvor du kan få adgang til værdifulde baggrundsoplysninger til brug i din samtale.
Ved at finde ud af oplysninger om selskabet, som årlige indtægter og organisationens mission, vil du vise interesse bliver du ansat til at gøre. Viser nogle begejstring omkring positionen vil vise en positiv holdning til den tildeling, du søger. Du ønsker ikke at projicere den idé, at du er der, fordi du ikke kan finde arbejde andre steder, eller venter på netop det rigtige job – selv hvis det er tilfældet.
–Trin #2 – få en jobbeskrivelse.
Forbered dig før tid.
En interessant øvelse er at tage et stykke papir og fold det ned i midten. På den ene side af folden skriver, ‘Hvad de leder efter,’ og på den anden side, skrive, «Hvad jeg har at tilbyde.» Kig på jobbeskrivelsen og sammenligne virksomhedens behov med din erfaring og kvaliteter. Hvordan du stak op? Hvor er din mangler? Kan du vise hvordan du hurtigt lære eller bringe merværdi til virksomheden fra starten?
–Trin #3 Forbered en kort Information erklæring.
Være klar til at besvare den frygtede spørgsmål, “Fortæl mig om dig selv og din baggrund.”
Redegørelsen skal omfatte nogle oplysninger om typen af virksomheder og brancher, du har arbejdet for, dine styrker, din overførbare færdigheder og nogle af dine personlige træk. Praksis at sige denne sætning, indtil det er naturligt.
–Trin #4 være parat til at tale om dine succeser og oplevelser.
Arbejdsgiveren vil gerne finde ud af om dine erfaringer–succeser og fiaskoer, din arbejdsetik, dit track record, og mere end sandsynligt, grunden til at du har valgt at arbejde som en midlertidigt ansat i stedet for en almindelig ansat. Sørg for at du har et svar på spørgsmålet ‘ Hvorfor vikararbejde?’
Selv om du ikke er overvejes for en regelmæssig holdning på dette tidspunkt, er der altid muligheden for, at det bare kan arbejde godt for begge parter – og det første skridt til at gøre, at ske er ved acing interviewet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.