Det er muligt at købe nu og betale senere – er det det rigtige for dig?

Apps, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere (BNPL), bliver mere populære hos forbrugerne. Du har en række betalingsmuligheder til rådighed, herunder rentefri finansiering eller forenklede tilbagebetalingsplaner. Bekræft er et eksempel på dette. De opkræver ikke forsinkede gebyrer og accepterer onlinebetalinger. Bekræft er et populært firma for forbrugere, der ønsker at købe varer. Det giver dem mulighed for at vælge mellem rentefri finansiering og fleksible betalingsmuligheder. Mange detailhandlere arbejder med Sezzle og andre BNPL-apps.

Sammenlign fordelene og gebyrerne for hver tjeneste for at afgøre, om Køb nu og Betal senere er rigtigt. Nogle giver dig mulighed for at købe så højt som $ 6,500, mens andre lader dig betale i løbet af to til fire uger. Mange butikker accepterer PayPal. Hvis du vælger “Betal i 4”, bliver du bedt om at betale hver anden uge.

Disse apps rapporteres ikke til kreditbureauer. Disse apps hjælper ikke med at få kredit score. Brancheeksperter mener, at den hurtige vækst i disse apps skyldes det stigende antal unge forbrugere, der har oplevet den store recession. Disse apps tilbyder mange fordele, men de er ikke egnede til alle. Du bør omhyggeligt læse vilkårene og betingelserne, før du tilmelder dig nogen af disse tjenester.

Selvom online afdragsplaner kan være gavnlige for forbrugerne, kan de også udgøre problemer. Du behøver ikke betale renter, men du får din vare hurtigere, end hvis du betalte fuldt ud. Du har også mere fleksibilitet til at sprede dine betalinger over flere måneder. Dette er en bedre mulighed end at bruge et kreditkort til at købe din vare og risikere forsinket betaling. Dette giver dig mulighed for at sprede din økonomiske byrde over flere måneder og give dig mere tid til at overveje det senere.

Perpay giver dig mulighed for at købe nu og betale senere her kan du købe trods rki, hvis du ikke allerede har en god kreditvurdering. Denne online markedsplads henvender sig til dem med dårlig kredit. Kunder kan købe Apple-produkter, Nintendo-konsoller eller KitchenAid-apparater online. De betaler ikke renter eller gebyrer, og betalingerne tages direkte fra deres lønsedler. Denne service er praktisk og fri for kreditkontrol.

Klarna er en alternativ mulighed, hvis du ikke har brug for kredit. Klarna giver dig mulighed for at opdele dit køb i fire mindre betalinger uden renter. Klarna giver kunderne mulighed for at teste, før de køber, ved at betale, når de har modtaget varen. Varen kan returneres gratis inden for 30 kalenderdage efter levering. Appen giver dig mulighed for at rapportere eventuelle returneringer. Der er mange andre fordele for virksomheden, såsom kundeservice og en returpolitik.