Sådan køber du en NFT

Du kan finde denne vejledning, hvis du er interesseret i at købe en NFT. Denne vejledning hjælper dig med at forbinde din kryptotegnebog med NFT-markederne. Nogle markedspladser tilbyder rabatter til kunder, der har proprietære tegnebøger. Andre kan sænke gasgebyrer for dem, der har eksterne tegnebøger. Når din tegnebog er forbundet til markedspladsen, skal du bruge din frøsætning skrevet ned og gemt et sikkert sted.

Ikke-fungible tokens er meget flygtige med ekstreme højder / nedture. Hacker-kup, der involverede NFT’er til en værdi af $ 620 millioner, har fundet sted. Det er vigtigt at sikre, at du ikke bliver en af disse hackere. Du kan undgå disse faldgruber ved at følge et par nemme trin og investere i en betroet NFT.

Det er vigtigt at have en god forståelse af, hvordan disse kryptokurver fungerer, før du køber en NFT. Det er vigtigt at vide, hvor de passer ind i din portefølje, og de potentielle risici. De digitale aktivers egenskaber kan bruges til at kontrollere NFT’ens egenskaber. Pas på ikke at blive vildledt af falske konti. Officielle sælgere på populære platforme for digitale aktiver vil have et blåt verifikationsmærke på deres kontonavne, hvilket betyder, at de er ægte.

Lyt ikke til berømtheder, hvis du planlægger at investere i en NFT. Selvom stjerner som Kim Kardashian og Floyd Mayweather Jr. støtter blockchain-projekter, er det svært at kontrollere, at de opfylder de samme kvalitetsstandarder. Du kan investere i NFT’er, hvis du mener, at det er legitimt. Du bør dog ikke investere mere, end du har råd til at tabe. Du bør også undersøge projektet omhyggeligt, før du investerer.

Før du køber, skal du sørge for at vide, hvordan du overfører NFT til din nye tegnebog. Du kan give det som en gave, eller hvis du vil eje NFT’ens fysiske form. Derefter kan du videresælge det til en anden med fortjeneste. Det er nemt at overføre pengene fra en eksisterende tegnebog til din nye, hvis den administreres godt. Dette er en fantastisk metode til at få kontanter og en gave.

Tjek sælgerens prishistorik og deres konto, før du køber en NFT. Dette vil give en god idé om den aktuelle markedsværdi af din NFT. Gulvprisen er den laveste NFT-pris. Det vil hjælpe med at bestemme, hvor meget du skal betale for NFT. Du kan også se værdien af din ønskede NFT via andre kryptovalutabørser.

Et ikke-fungibelt token, også kendt som NFT, er en digital egenskab, der repræsenterer en smart aftale. Disse tokens kan være digital kunst, samleobjekter eller pas til en begivenhed eller et fællesskab. Jack Dorsey var Twitter-grundlæggeren. Han solgte sit første tweet for en NFT i et tilfælde. Det kostede 2,9 millioner dollars. Dette er et godt eksempel på, hvordan en NFT kan blive et aktiv. Det fungerer på samme måde som fysiske samleobjekter, men du får en digital version i stedet for en fysisk genstand.