Hvad er et personligt lån?

Et personligt lån kan opdeles i to kategorier: sikret personlige lån og usikrede personlige lån. Boligejere kan ansøge om en sikret personlige lån (ved hjælp af deres ejendom som sikkerhed), der henviser til, at lejere har kun mulighed for en usikrede personlige lån. Nedenfor finder du en mere detaljeret beskrivelse af begge typer af lån:

Sikret personlige lån:

Sikret personlige lån er simpelthen et lån, der er sikret mod ejendom. Sikret personlige lån er egnet til når du forsøger at hæve en stor mængde; har svært ved at få en usikrede personlige lån; eller har en dårlig kredithistorie. Långivere kan være mere fleksible, når det kommer til sikret personlige lån, gør en sikret personlige lån muligt, når du kan have været skruet ned for en usikrede personlige lån. Sikret personlige lån er også værd at overveje, hvis du har brug for en ny bil, eller har brug for at gøre hjem forbedringer, eller tage at luksus ferie for livet.

Fordele ved sikret personlige lån omfatter:

Lavere månedlige afdrag end usikrede personlige lån

Evnen til at låne flere penge

Sprede afdrag over en længere periode

Mere detaljerede oplysninger…

Sikret personlige lån er en type af lån til folk med securable aktiver. Normalt tage disse aktiver form af ejendom, som et hjem; Det er derfor sikret personlige lån er ofte omtalt som “homeowner lån”, “boliglån” eller “anden afgift lån”.

Du behøver ikke at eje dit eget hjem direkte at tage en sikret personligt lån; Hvis du har et realkreditlån kan du sætte andelen af hjem, som du ejer som sikkerhed.

Fordi en sikret personlige lån er pant i ejendom, vil de fleste långivere godkende dit lån, selv om du har en historie af negative kredit som Førsteinstansrettens domme (C.C.J’s), standarder og restancer. Dette gør sikret personlige lån meget attraktive for folk, der ikke ville ellers kvalificere sig til et lån fra deres lokalbank.

Du kan låne et beløb fra £5.000 til £75.000 og tilbagebetale det over en periode fra 5 til 25 år. Du vælger blot en månedlig betaling, der passer i din nuværende situation. Generelt, sikret personlige lån tendens til at være billigere end usikrede personlige lån og andre former for låntagning.

Rentesatsen for et sikret personlige lån afhænger af forskellige faktorer som mængden af penge du låne, længden af tid og personlige oplysninger. Du kan også forsikre din betalinger for fred i sindet, så du ikke behøver at bekymre dig, hvis du mister dit job eller ikke er i stand til at arbejde på grund af ulykke eller sygdom.

Sikret personlige lån er arrangeret gennem førende finansielle institutioner, så du kan være sikker på en professionel og ansvarlig service.

Når din sikret personlige låneansøgning er blevet behandlet og accepteret vil du blive foretaget en ingen forpligtelse tilbud. Det tager normalt omkring 14-28 dage for en sikret personlige lån skal udfyldes.

Usikrede personlige lån:

En usikrede personlige lån er et personligt lån, når långiveren har ingen fordring på en boligejer ejendom bør de undlader at tilbagebetale. I stedet långiver stole udelukkende på en låntagers evne til at opfylde deres lån låne tilbagebetalinger.

Det beløb, du er i stand til at låne kan starter fra så lidt som £500 og gå op til £25.000. Fordi du ikke sikre penge du låntagning, långivere har tendens til at begrænse værdien af usikrede personlige lån til £25.000.

Tilbagebetalingsperioden vil variere fra hvor som helst mellem seks måneder og ti år. Usikrede personlige lån tilbydes af traditionelle finansielle institutioner som realkreditinstitutter og banker, men også for nylig af de større supermarkeder kæder.

En usikrede personlige lån kan bruges til næsten alt – en luksus ferie, en ny bil, et bryllup eller hjem forbedringer.

En usikrede personlige lån er godt for folk, der er ikke boligejere og kan ikke få et lån med sikkerhed for eksempel; en lejer, bor i lejebolig.

Der er et par ting at overveje, før der ansøges om en usikrede personlige lån:

Usikrede personlige lån er altid dyrere end sikrede lån, og tilbagebetaling perioder efterspørges af långivere er kortere for. Dette er fordi de har ingen garanti for at du kan tilbagebetale lånet, og derfor debitere dig mere i interesse til at dække udgifter til forsikringer, at de skal tage for at beskytte dem, bør du standard på tilbagebetalinger. I tilfælde af at en låntager ikke betaler, vil långiver påberåbe sig vilkårene i kreditaftalen bindende og forfølge låntager gennem det juridiske system.

Långivere er forpligtet ved lov til at fortælle dig, hvor meget de opkræver for denne type af finansiering og dette er udarbejdet som en årlig procentsats (APR). Spørg om APR figur citeret er ‘typisk’ eller er hvad enhver ansøger er opkrævet. Du bør også undersøge, hvorvidt den rentesats er fastsat for levetiden for lån tilbagebetalingsperiode, eller om det varierer med basissatsen. Tjek også på om der er tidlig tilbagebetaling sanktioner.

Usikrede personlige lån varierer fra långiver til långiver, så det betaler sig at shoppe rundt inden der træffes en endelig beslutning.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.